26.11.2023 17:11
Tanssi- ja voimisteluseura Illusion ry

Illusionille kaksi mitalisijaa Välinemestaruuskilpailuista!

Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin joukkueille kultaa ja pronssia Joukkuevoimistelun Välinemestaruuskilpailuissa Seinäjoella. 24.-26.11.2023 järjestetyissä Joukkuevoimistelun Välinemestaruuskisoissa kilpailivat 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa Illusion Pre Jr ja Illusion Novel sekä 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa Kilpa Felise.

Illusion Pre Jr voitti kultaa kokonaispistein 34.750 ja Illusion Novel saavutti pronssia kokonaispistein 32.050. Illusion Pre Jr onnistui tekemään viikonloppuna molempina päivinä täsmälliset ja ilmaisulliset suoritukset. Illusion Novel sai tehtyä yhdenaikaisen ja rohkean suorituksen, mikä palkittiin kauden ennätyspisteillä.

Kilpa Felise sijoittui 12-14 vuotiaiden kilpasarjan finaalissa sijalle 6/43. Joukkue kilpaili ensimmäistä kautta vanteella ja on tyytyväinen kovatasoisen kisan lopulliseen sijoitukseen.

- Tanssi- ja voimistelu seura Illusion on vuonna 2014 perustettu vaajakoskelainen urheiluseura, joka tarjoaa harrasteryhmiä lapsille ja nuorille, kilpailu- ja valmennustoimintaa tanssillisessa voimistelussa ja joukkuevoimistelussa sekä ryhmäliikuntaa aikuisille ja senioreille. Illusionissa on yli 1000 jäsentä, tehden seurasta Vaajakosken suurimman urheiluseuran. -