22.8.2024 15:32
Tanssi- ja voimisteluseura Illusion ry

Aikuisten ilmainen starttiviikko 2.-8.9.!

Aikuisten harrasteliikunnassa on syyskaudella tarjolla aamujen Ikiliike-tunteja sekä iltaisin ja viikonloppuisin harjoittelevia lyhytkursseja.

IKILIIKE

Ikiliike-tunnit toteutetaan aamupäivisin Illusionin hallilla. Tarjonnasta löytyy esimerkiksi Pilatesta, kuntopiiriä sekä Ikinotkeat ja voimakkaat -tunti. Ikiliike-tunneille on syksyllä mahdollista osallistua Ikiliikkeen kuukausikortilla (25€/kk) tai kertamaksulla (5€/kerta).

LYHYTKURSSIT

Aamutuntien lisäksi tarjonnasta löytyy monipuoliseti erilaisia lyhytkursseja, kuten Yin-joogaa, Fascia Method, Shuffle-tanssia, Zumbaa, Kuntojumppaa sekä Ilmanyrkkeilyä. Lyhytkursseille ilmoittaudutaan erikseen. Kurssit sisältävät 8-12 harjoituskertaa.

Huomioithan, että harrastajien vanhemmille alehinta kurssien osallistumismaksuista!

ILMAINEN STARTTIVIIKKO 2.-8.9.

Kausi käynnistyy ilmaisella starttiviikolla, jossa pääset kokeilemaan aamutunteja ja iltakurssitarjontaa. Ilmoittaudu mukaan täältä ja tule kokeilemaan, mikä olisi juuri sinulle sopiva muoto liikkua. Huomioithan, että osalle tunneista mahtuu vain nopeimmat ilmoittautujat mukaan.


Lisätietoja aikuisten liikunnan tarjonnasta saat harrastekoordinaattoriltamme Inarilta (044 7407392) tai toimisto@illusion.fi


Tervetuloa mukaan liikkumaan!